Stomerijservice in Beesd

Stomerij diensten bij Actior

In samenwerking met Stomerij Uniek bieden wij stomerij-services voor Beesd
Voor Woensdag gebracht – Vrijdag klaar
Voor Vrijdag gebracht – Woensdag klaar

Heldere prijzen, heldere service
Voor een volledige prijslijst:
Uniek prijslijstPrijslijst

Dit jaar bestaat Stomerij Uniek 60(!) jaar.

Daarom gelden het hele jaar 2017 een paar zeer aantrekkelijke aanbiedingen

 

(op 6 onderstaande aanbiedingen geldt de extra klantenpaskorting niet)

Prijs
Pantalon€ 5,95
Colbert€ 6,95
Gilet€ 3,95
Stropdas€ 3,95
Rok t/m 4 plooien€ 4,95
Overhemd wassen/strijken 5 stuks€10,00

 

Uniek is aangesloten bij Netex
De diensten van Uniek worden verzorgd volgens de leveringsvoorwaarden van de Netex

Stomerij Uniek is al sinds 1957 een zogenaamde centrale stomerij. Dat betekend dat alle handelingen in hun stomerij plaatsvinden maar alle textiel landelijk opgehaald wordt door middel van depots en bij bedrijven.

Als professionele textielverzorger heeft Uniek de specialistische kennis in huis en biedt u optimale kwaliteit en een perfecte dienstverlening. Zij beschikken over aangepaste apparatuur voor het zorgvuldig reinigen van de verschillende kwetsbare materialen. Ook milieu vriendelijk reinigen hoort daarbij.

U kunt rekenen op de beste kwaliteit en service tegen concurrerende prijzen. Alle stomerijdiensten worden met persoonlijke aandacht verzorgd. Volgens een vriendelijk en veilig procedé voor uw kleding en het milieu.
Zij bieden hun services rechtstreeks en op vaste tijden aan bij partners in het bedrijfsleven. Hierbij valt te denken aan fabrieken, garages, hotels, ziekenhuizen, maar ook horeca en instellingen.

Milieu bewust reinigen, zij gebruiken, daar waar nodig en zinvol, milieuvriendelijke producten. Samen met hun leveranciers zoeken ze de juiste balans tussen schoon en milieuvriendelijk.

Uit onderzoek is gebleken dat professioneel wassen en stomen vrijwel altijd milieuvriendelijker is dan thuisreiniging. Uniek stimuleert positieve ontwikkelingen in de samenleving, bijvoorbeeld door inschakelen van bepaalde doelgroepen in het arbeidsproces, zoals langdurig werklozen, ouderen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt